Objetius: | Garantir que les persones que, per les funcions corresponents al seu lloc de treball, manipulen productes alimentaris, ho facen en les condicions d'higiene alimentària correctes i d'acord amb els principis APPCC (anàlisi de perills i punts de control crític). Fomentar una alimentació saludable i sostenible, i impulsar la incorporació d'aliments de proximitat, de temporada i de producció ecològica, en l'àmbit de la restauració col·lectiva pública de l'Administració de la Generalitat. |
Contingut: |
1. Introducció al curs 2. Higiene alimentària 3. Contaminació dels aliments 4. Malalties de transmissió alimentària 5. Conservació i emmagatzematge dels aliments 6. Higiene dels manipuladors 7. Neteja i higiene 8. El sistema d'autocontrol APPCC i normativa 9. Llei d'Informació Alimentària (Al·lergògens) 10. Principis bàsics de la dieta saludable 11. Foment de l'alimentació sostenible 12. Adaptació de la dieta a les necessitats nutricionals dels usuaris |
Dirigit : | Grups C2 i APF |
Hores formació: | 25 |
Participants: | 20 |
Lloc: | Alacant, Castelló, València |
Data: | A determinar |
Nre. d'edicions: | 6 (2 Alacant, 2 Castelló, 2 València) Presencial |
Impartit per: | IVAP |
Requisits: | PERSONAL DELS CENTRES DE GESTIÓ DIRECTA DE LA VICIPI QUE PER LES SEUES FUNCIONS MANIPULEN PRODUCTES ALIMENTOSOS (Cuiners i ajudants de residència). |