IVAP - 2019 - Sol·licitud de Cursos - Formació Específica

1993 - MANIPULADOR/A D'ALIMENTS I ALIMENTACIÓN SALUDABLE I SOSTENIBLE

Objetius: Garantir que les persones que, per les funcions corresponents al seu lloc de treball, manipulen productes alimentaris, ho facen en les condicions d'higiene alimentària correctes i d'acord amb els principis APPCC (anàlisi de perills i punts de control crític). Fomentar una alimentació saludable i sostenible, i impulsar la incorporació d'aliments de proximitat, de temporada i de producció ecològica, en l'àmbit de la restauració col·lectiva pública de l'Administració de la Generalitat.
Contingut: 1. Introducció al curs
2. Higiene alimentària
3. Contaminació dels aliments
4. Malalties de transmissió alimentària
5. Conservació i emmagatzematge dels aliments
6. Higiene dels manipuladors
7. Neteja i higiene
8. El sistema d'autocontrol APPCC i normativa
9. Llei d'Informació Alimentària (Al·lergògens)
10. Principis bàsics de la dieta saludable
11. Foment de l'alimentació sostenible
12. Adaptació de la dieta a les necessitats nutricionals dels usuaris




Dirigit : Grups C2 i APF
Hores formació: 25
Participants: 20
Lloc: Alacant, Castelló, València
Data: A determinar
Nre. d'edicions: 6 (2 Alacant, 2 Castelló, 2 València) Presencial
Impartit per: IVAP
Requisits: PERSONAL DELS CENTRES DE GESTIÓ DIRECTA DE LA VICIPI QUE PER LES SEUES FUNCIONS MANIPULEN PRODUCTES ALIMENTOSOS (Cuiners i ajudants de residència).

Tornar