Objetius: | Facilitar els coneixements bàsics sobre els riscos derivats del treball que realitzen els empleats públics de cuina, així com complir el que estableix la legislació vigent quant a la formació en prevenció de riscos laborals. |
Contingut: |
- Conceptes bàsics de seguretat i salut. - Riscos lligats a les condicions de seguretat. - La càrrega de treball, la fatiga i la insatisfacció laboral. - La prevenció dels problemes musculoesquelètics. - Risc higiènic. Accidents produïts per productes químics. Prevenció. - Risc biològic, causes i la seua prevenció. - Mesures de protecció col·lectiva i individual. - Altres riscos del lloc de treball. |
Dirigit : | Grups C1, C2 i APF |
Hores formació: | 15 |
Participants: | 20 |
Lloc: | Castelló i València |
Data: | A determinar |
Nre. d'edicions: | 2 (1 Castelló i 1 València) Presencial |
Impartit per: | IVAP |