IVAP - 2019 - Sol·licitud de Cursos - Formació General

1729 - PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS PER A LLOCS DE CUINA

Objetius: Facilitar els coneixements bàsics sobre els riscos derivats del treball que realitzen els empleats públics de cuina, així com complir el que estableix la legislació vigent quant a la formació en prevenció de riscos laborals.
Contingut: - Conceptes bàsics de seguretat i salut.
- Riscos lligats a les condicions de seguretat.
- La càrrega de treball, la fatiga i la insatisfacció laboral.
- La prevenció dels problemes musculoesquelètics.
- Risc higiènic. Accidents produïts per productes químics. Prevenció.
- Risc biològic, causes i la seua prevenció.
- Mesures de protecció col·lectiva i individual.
- Altres riscos del lloc de treball.
Dirigit : Grups C1, C2 i APF
Hores formació: 15
Participants: 20
Lloc: Castelló i València
Data: A determinar
Nre. d'edicions: 2 (1 Castelló i 1 València) Presencial
Impartit per: IVAP

Tornar