Visualització de contingut web

Comunitat 'Experts en formació'

En què consistix?

La comunitat de coneixement "Experts en Formació" és una comunitat virtual, destinada a l'intercanvi, el foment i la generació de coneixements en l'àmbit de la formació. És un grup de persones expertes en formació agrupada entorn de l'àmbit de millora de la qualitat en la formació per a empleats públics, per a propiciar la seua potenciació a partir del suport i intercanvi de coneixements.

Qui componen la comunitat de coneixement?

La componen responsables de formació de distints àmbits, docents i col·laboradors de distintes àrees formatives i personal de l'IVAP.

Els experts que componen la comunitat de coneixement compartixen informació, idees, experiències i ferramentes sobre formació, en el sentit més ampli, on el grup aporta valor, i el seu treball es basa en la confiança. El grup desenrotlla una manera de fer les coses que és comú, junt amb un propòsit o missió que també és comú.

La visió de la comunitat del coneixement

El més important per a la comunitat de coneixement "Experts en formació" és tindre una visió i disposició d'aprendre, és a dir, que els experts estiguen disposats a interactuar constructivament, a ser oberts a nous coneixements i a identificar des de l'experiència pròpia factors d'èxit i sabers locals.

Quin és el seu objectiu?

L'objectiu de la comunitat de coneixement "Experts en formació" és intercanviar i compartir informació i coneixement sobre formació, per a complementar i incrementar eixe coneixement, generar més coneixement i aportar valor per al desenrotllament.

Com matricular-me?

Aquesta comunitat és restringida. Per accedir ha de sol.licitar la seua admissió.

Ha de remetre al correu ivap@gva.es el seu nom, cognos, NIF i correu electrònic i rebrà un usuari i una clau d'accés.

Com accedir?

Accés a la Comunitat "Experts en formació".